Uthyrning

Hyr Folkets Park för fest och arrangemang

Vetlanda Folkets Park i Vetlanda Posten


Läs den fina presentationen av parken av journalisten Sofia Lönander i samarbetet med parkens ordförande Ann-britt Elvin.

"Vi blickar framåt mot en ljus framtid."
Ann-britt Elvin

Vi har flera lokaler att hyra ut!

ROTUNDANRotundan ger möjlighet till mysiga sommarkvällsdanser men även intima artistuppträdande är lämpligt här. Under coronarestriktionerna har rotundan använts för gympapass med Friskis och Svettis samt som mötesplats för föreningar.   

SALONGENVår fina salong är den perfekta lokalen för möten, bröllop, dans och kultur.  Bord, sköna stolar och porslin finns för dukning för mer än 100 personer. För sittande publik vid möten och artistuppträdande finns plats för ca 180 personer.  Hela lokalen är godkänd för upp till 400 gäster. I anslutning till salongen finns ett enklare beredningskök samt en serveringsdel. Tillgång till enklare ljud och ljusanläggning samt WiFi är möjlig.

TEATERLADANUnder årens lopp har otaliga artister visat upp sig på den här scenen. Allt från världskändisar till lokala förmåger har möts av publikens applåder. Hör av dig till oss om du har förslag  på nästa arrangemang här eller om du vill hyra den för något annat ändamål.